ASKER KIYAFETİ

14.04.2017

Asker Kıyafeti Hangi Renklerle Kombin Yapılabilir?

Askeri kıyafet, hem son dönemde en popüler renkler arasında yer almakta hem de askeri birliklerin kurtarıcı renkleri sayılmaktadır. Bu nedenle son günlerde herkesin gardırobunda yer vermesi gereken bir kıyafettir.

Peki asker yeşili hangi renkler ile kombin edilir, asker yeşili ile hangi renkler uyumludur? Genellikle her tarz kıyafetlerle rahatlıkla uyum içerisinde kullanılan bu askeri kıyafet ve asker yeşili ile ilgili kıyafetleri nasıl tamamlayacağınızın bilgisini içeriğimiz de bulabilirsiniz.

Askeri Kıyafet Hangi Renklerle Kombin Edilir ?

Öncelikle şunu belirtmekte fayda var. Asker yeşili ile uyumlu olabilecek renkler, koyu renklerdir. Bu nedenle de asker yeşili kıyafetlerin genellikle kış aylarında tercih edilmesi tavsiye edilir. Asker yeşili elbise nasıl kombin edilir ilk olarak bunun bilgisini sizlerle paylaşmak istiyorum.

-Asker yeşili kıyafeti ile kullanılacak çorap mutlaka füme rengi tonlarında veya daha koyu tonlar da olmalıdır. Ayakkabı, çanta renk seçimi ise mat siyah renklerden yapılması önerilir. Aksi durumda aşırı isteyerek, severek aldığınız askeri kıyafetinizi ilk aldığınız zamandaki gibi güzel görmeyebilirsiniz. Gelelim takı tercihine. Takı tercihinde bulunurken altın sarısı tercihinden bulunabilirsiniz. Ayrıca takıların çok büyük olmamasına dikkat etmelisiniz.

-Eğer asker rengi kıyafet seçecekseniz, saç renginizin de bu kıyafete uygun olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Saç renginiz siyah veya koyu kahverengi tonlarındaysa asker yeşili kıyafet size aşırı yakışabilir.

-Asker yeşili pantolon giymeyi seçtiyseniz, bu pantolonun sizi fit göstereceğini hatırlatmam gerekir. Bu anlamda, krem rengi ve salaş olmayan t-shirt’den faydalanabilirsiniz. Ayakkabı ve çanta seçimini ise yine krem renginden yana kullanılmanız tavsiye edilir.

-Asker yeşili ceket veya bluz ile kombinleme yapmak istediğinizde pantolon rengi tercihiniz krem rengi veya siyah olması tavsiye edilmektedir. Pantolonunuz ile aynı renge sahip ayakkabı ve çanta tercih etmelisiniz. Ayrıca başınıza keten veya kaşe bir şapka tercih etmeniz durumunda oldukça karizma görünürsünüz.

Tümü

İLETİŞİM

Talatpaşa Mah. Pazar Yolu Cd. No:2/19
+90 (212) 603 04 24 +90 (542) 748 47 37
[email protected]